Hanne Slot Thing

Bevidstologi & Fysioterapi

Get Adobe Flash player

Velkommen til klinikken, hvor dit velvære og den videre udvikling fremadrettet - både fysisk, psykisk og spirituelt - er det, vi arbejder med. 

 Med udgangspunkt lige der hvor du er, arbejder vi os frem imod en større trivsel for dig. Redskaberne er en skøn blanding af fysisk behandling,  kraniosacral terapi - og samtale med indbygget energiarbejde. 

 

 Kurser

Klarsyns aftener

 Behandlinger

   
 

   
           

Mine specialer er:

 

- Arbejdet med hårdnakkede smerter,  der ikke har ladet sig løse på 'almindelig' vis ved behandlinger i vores traditionelle sundhedssystem. 

 

- Energiarbejde. At 'se' hvor din energi blokerer, og guide dig til at tillade at vi får opløst de blokeringer, der måtte være.

 

- Clairvoyant rådgivning. Ikke på den måde at jeg forudsiger fremtidige hændelser, men i forhold til at finde de mest farbare veje i nutid, hvor du bedst bruger din energi for at nå de mål, du har sat dig. 

  

Med fuld respekt for din personlighed og livssituation arbejder vi frem imod en balanceret tilværelse, hvor glæden får en større plads. På alle planer.

  

På siden her kan du orientere dig om aktuelle kurser, foredrag m.m. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på mail eller tlf for et svar. 

 

 

 

Bøgebakken 7  |  Lillering, 8462 Harlev J  | Tlf: 61608285 | Mail: info@hannething.dk

Copyright © 2015. All Rights Reserved.